Desi banal, trucul oglinzilor ce confera senzatia de spatiu este inca frecvent utilizat. O mare parte din apartamentele vechi au dimensiuni care iti induc o stare de sufocare.

Solutiile disponibile nu sunt deloc costisitoare. Sunt doar elemente simple care se pot dovedi in acest caz de un real succes. Un perete placat cu oglinda se poate face cu cateva sute de lei.

Pe piata sunt disponibile si solutii extrem de costisitoare. Un perete luminat, placat cu corian translucid, termoformat si cu frezari, poate ajunge la zeci de mii de lei.

Magia oglinzilor

Cea mai banala varianta disponibila o reprezinta oglinda. „Este foarte bine stiut ca daca avem o camera mica putem sa amplasam oglinzi de diferite forme pentru a da iluzia ca spatiul este unul mult mai mare.

Ele ar trebui amplasate langa o sursa de lumina naturala pentru ca reflexia acesteia sa se rasfranga asupra peretilor incaperii”, spune Andreea Speranta, project manager Art Deco Zone.

Si lumina artificiala joaca un rol important. „Lumina indirecta sau fantele de lumina pun in valoare componentele volumului camerei”, spune arhitectul Alex Adam.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.