Societatea de constructii Apolodor anunta ca va acorda o serie de facilitati pentru achizitia apartamentelor din ansamblul rezidential Octopus Garden, realizat in zona City Mall, Eroii Revolutiei.

Prima dintre solutiile oferite de dezvoltator e de a oferi clientilor sai posibilitatea de a prelua imediat un apartament mobilat si utilat, in schimbul unei chirii lunare, ce se poate transforma ulterior in avans, in cazul in care se doreste achizitionarea locuintei. „Prin aceasta facilitate am avut in vedere un dublu avantaj oferit clientilor nostri. Pe de o parte, le permite constituirea avansului necesar obtinerii creditului ipotecar. Iar pe de alta parte, beneficiarii au posibilitatea sa se convinga in mod direct de calitatea si avantajele locuintelor noastre, urmand ca apoi sa se decida daca vor sa le cumpere”, a declarat Dana Ristea, PR Manager la Apolodor.

Pentru cei care intentioneaza achizitia directa a apartamentului, dar nu pot accesa un credit bancar din cauza conditiilor din piata, Apolodor le poate acorda finantarea necesara, urmand ca beneficiarul sa plateasca rate lunare pe termen lung, in conditii similare unui imprumut ipotecar. Mai mult, Apolodor ofera tuturor clientilor sai, inclusiv celor care au achizitionat deja o locuinta, un discount de 8,4% pentru toate platile efectuate in avans.

„Suntem constienti ca, in contextul situatiei financiare actuale, accesul la creditul ipotecar este extrem redus. Dar asta nu inseamna ca oamenii nu mai au nevoie de locuinte, ci doar ca posibilitatile lor sunt mai limitate, iar in acest sens am venit in intampinarea clientilor nostri cu aceste facilitati de creditare. Consideram ca, alaturi de clientii nostri, am format deja o comunitate, in care parteneriatele sunt pe termen lung si se bazeaza pe incredere si respect reciproc”, a precizat Dana Ristea.

Printre clientii actuali ai Octopus Garden se numara mai multe cazuri care intrunesc conditiile pentru achizitia de locuinte cu o cota de TVA redusa, de 5%, conform ultimelor prevederi legislative in acest sens.

Ansamblul Octopus Garden are 152 apartamente a cate doua, trei sau patru camere spatioase, realizate dupa o conceptie moderna si in conformitate cu standardele de confort practicate in statele occidentale. Apartamentele sunt compartimentate cu ziduri de caramida, dispun de terase generoase si beneficiaza de finisaje de exceptie.

De asemenea, proiectul rezidential are in vedere mai multe facilitati conexe, precum o gradina naturala spatioasa cu arbori de tei, o sala de fitness si spatii subterane pentru parcarea automobilelor in conditii adecvate de securitate.

Complexul este construit pe o structura de beton armat, calculata sa reziste la un cutremur de 9 grade pe scara Richter.

Termenul de predare a intregului ansamblu a fost stabilit pentru octombrie 2009, dar graficul de lucrari a fost devansat, astfel incat in acest moment se lucreaza deja la finisaje si instalatii.

Dezvoltatorul si constructorul, Compania Apolodor, este una din cele mai importante companii de pe piata romaneasca a constructiilor, avand un numar de 1.000 de angajati. Cateva din proiectele la care lucreaza in prezent sunt Magazinul Cocor, Zona Comerciala Baneasa si Dambovita Center (Casa Radio).

Mai multe detalii gasiti pe www.octopus-garden.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.