Doua hoteluri de pe litoral s-au inscris intr-un program anticriza lansat de patronatul ANAT si promovat de Asociatia Litoral, care prevede reducerea tarifelor cu pana la 30%, timp de doua luni, in extrasezon, transmite NewsIn.

Hotelierii de pe litoral au reactionat favorabil la recentul “Program Anti-Criza in trei puncte“ lansat de Patronatul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT). Programul a fost prezentat, saptamana aceasta, la Bucuresti, de ANAT, care a propus ca principala masura anticriza, un program de reduceri de preturi pentru rezervarile turistilor facute in lunile februarie si martie 2009.

Programul se numeste “Inscrieri Timpurii” si este cunoscut la nivel international sub denumirea de ”Early Booking”.

Printre primele hoteluri care au aderat la acest program se numara un hotel de cinci stele, Grand Hotel Rex din statiunea Mamaia si Casa cu Lei din Eforie Nord, de trei stele. Reducerile pentru turisti vor fi de pana la 30%, dar odata achizitionate biletele nu vor fi returnabile si nu vor suporta modificari.

Promotia se desfasoara in perioada 1 februarie - 31 martie 2009, iar biletele cu pret redus vor fi disponibile prin agentiile de turism.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.