Investitorul austriac Real 4 You Immobilen GmbH, prin filiala sa Magnum Bulgaria Gamma, a demarat constructia unui centru comercial in capitala Bulgariei, investitie estimata pana in prezent la 55 milioane de euro, potrivit propertywisebulgaria.

Constructia centrului comercial Mega Mall Lyulin din Sofia a fost demarata recent, iar mallul urmeaza a fi inaugurat in luna octombrie 2010. Mega Mall Lyulin se va intinde pe patru nivele si va dispune de o suprafata inchiriabila de 24.000 mp.

Pentru inceput, dezvoltatorul va lucra la infrastructura proiectului cu scopul de a face o legatura intre statia de metrou Zapaden Park si parcarea centrului comercial.

Reprezentantii Real 4 You Immobilen GmbH au mai spus ca, in luna noiembrie, compania slovena Mercator, care detine in proprietate mai multe hipermarketuri, a semnat deja un contract pentru inchirierea unei suprafete de 3.054 mp in cadrul noului mall.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.