Hotelul va fi parte a Tower I, din cadrul investitiei denumite generic Sigma Towers – care va contine doua turnuri a cate 27 de etaje, Tower I si Tower II – iar constructia va incepe in anul 2009 si va fi finalizata in 2012, conform NewsIn.

“Semnarea parteneriatului cu S.C. Sigma Hotels S.R.L. marcheaza expansiunea companiei Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. in tarile din Europa de Est. Astfel, Hotel Sheraton se va deschide in premiera in Romania la Cluj-Napoca, datorita faptului ca orasul este considerat a fi un important centru economic si se armonizeaza perfect cu valorile brandului Sheraton”, declara reprezentantii companiei.

„Suntem incantati ca vom colabora cu un operator hotelier international precum Starwood si ca vom aduce in Romania unul dintre cele mai cunoscute branduri hoteliere prin Sheraton Hotels & Resorts. Astfel, orasul Cluj-Napoca va beneficia de un hotel de cinci stele, care va oferi servicii la standarde internationale”, a declarat Nagy Zsolt, CEO Sigma Hotels S.R.L.