Cladirile rezidentiale mici revin in trend in 2009 pe fondul crizei de pe piata imobiliara, preturile de constructie se vor reduce la jumatate, cele ale locuintelor sunt deja in cadere libera, iar vanzarile din stadiu de proiect practic nu mai exista, sustin investitorii bulgari citati de Dnevnik.

"Investitorii care si-au anuntat proiecte la scara mare nu vor mai incepe sa construiasca, in timp ce companiile internationale importante si fondurile de investitii vor fi lovite cel mai greu", prognozeaza directorul executiv al companiei Green Life, Nikolai Pehlivanov.

La randul sau, proprietarul Sofbuild, Arkadii Chorbadjiiski, sustine ca anul viitor, cladirile cu o suprafata cuprinsa intre 3.000 mp si 5.000 mp vor fi cele mai cautate din cauza riscurilor mai mici.

Si Mekushin Ivan, directorul Grupului Winslow, companie care are in lucru construirea unui complex imobiliar, estimeaza ca preturile vor scadea pe toate segmentele pietei imobiliare in 2009, scrie NewsIn.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.