Opus Land Development, dezvoltatorul proiectului Cosmopolis, se asteapta in primele trei luni ale anului viitor la o stagnare a vanzarilor de locuinte, dar estimeaza ca din a doua jumatate a lui 2009 lucrurile se vor aseza pe piata imobiliara.
"Desi ne asteptam ca in primele trei luni ale anului viitor sa avem o stagnare a vanzarilor, date fiind schimbarile pe care le traversam cat si inceputului de an, credem ca din a doua jumatate a anului lucrurile se vor aseza pe aceasta piata. Intre timp, Cosmopolis continua lucrarile de constructie. Este un angajament de lunga durata, fazele de constructie desfasurandu-se pe o perioada de cel putin sapte ani", a declarat directorul general al Opus Land Development SA, Murat Kavurga, potrivit NewsIn.

Potrivit acestuia, una dintre cele mai evidente realizari ale proiectului este finalizarea primei faze de constructie, cu opt luni in avans fata de planul stabilit. Astfel, in luna decembrie 2008 au inceput livrarile celor 565 de apartamente, dintre care 36 de blocuri si 8 vile. "Proprietarii locuintelor Cosmopolis vor lua in primire spatiile, treptat, pana in martie 2009, cand toate lucrarile de amenajare vor fi incheiate", mai spun reprezentantii companiei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.