SC Tetarom SA va vinde Nokia Romania cele 90 de hectare de teren pe care firma le foloseste in parcul industrial Tetarom III din comuna clujeana Jucu si va demara procedurile pentru construirea unui hotel in aceeasi locatie.
Directorul general SC Tetarom SA, Viorel Gavrea, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca pretul stabilit in memoriu privind derularea investitiei Nokia este de 2,1 de euro pe metru patrat, ceea ce ar insemna ca societatea – din care Consiliul Judetean Cluj detine 90% din actiuni – ar urma sa incaseze 189.000 de euro de la concernul finlandez.

"Dorinta societatii Nokia de a achizitiona terenul din Tetarom III se refera la 90 de hectare. In ceea ce priveste pretul de vanzare, asa cum s-a convenit prin memorandum, este 2,1 euro/mp. Sigur ca ei au spus mereu si, la un moment dat, si alte foruri importante din UE au spus ca trebuie sa facem o expertiza si sa vindem terenul la pretul expertizei. Mie mi-e frica ca daca facem expertiza nu mai obtinem doi euro, pentru ca vedeti ce se intampla cu aceasta criza economica”, a spus Gavrea, citat de NewsIn.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.