AFI Europe a inaugurat recent primul shopping mall din orasul ceh Pardubice si al doilea al companiei din Cehia, dupa o investitie de aproximativ 50 milioane de euro, si intentioneaza ca in 2009 sa deschida complexul comercial AFI Cotroceni Park Bucuresti, a anuntat investitorul.
AFI Palace Pardubice este primul shopping mall din orasul ceh Pardubice, situandu-se la o distanta de 100 de kilometri, la est de Praga. Mall-ul este localizat in Piata Masaryk, in centrul orasului, si se intinde pe o suprafata de 50.000 mp, oferind 550 locuri de parcare subterane.

Constructia mall-ului a durat doi ani, iar acesta cuprinde 100 de magazine apartinand unor branduri internationale precum Nike, Esprit, New Yorker, Sephora, T-Mobile sau Benetton, alaturi de un spatiu care include restaurante, cafenele si un modern complex de cinematografe, primul de acest fel in Regiunea Pardubice.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.