Avrig 35 Real Estate Development a inaugurat recent cea de-a treia faza a proiectului Iris Shopping Center Pitesti si are in plan sa construiasca in a patra faza un cinema digital cu noua sali si o sala de bowling, biliard si jocuri video, ce se va deschide la sfarsitul lui 2009, a anuntat compania.

Iris Shopping Center din Pitesti este compus din hipermarketul Auchan (13.600 m.p. GLA - suprafata inchiriabila-, deschis in noiembrie 2007), o galerie comerciala de 44 magazine (8.325 m.p. GLA), precum si Bricostore (DIY, 9.500 m.p. GLA, deschis in decembrie 2007).

Potrivit dezvoltatorilor, cea de-a treia faza a proiectului deschisa recent este Galeria Iris Shopping Center (7.000 m.p. GLA) care cuprinde 33 magazine. De asemenea, Avrig 35 intentioneaza sa construiasca in a patra faza a proiectului, un cinema digital cu 9 sali si o sala de bowling, biliard si jocuri video (cu o suprafata totala de 4.500 m.p. GLA), ce se va deschide la sfarsitul anului viitor.

Cu o suprafata total inchiriabila de 43.000 m.p., Iris Shopping Center din Pitesti este cel mai mare parc/centru comercial din judetul Arges.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.