Robert si Ionut Negoita, proprietarii hotelului Rin Grand, situat in zona Vitan –Barzesti din Capitala, au decis sa transforme etajele 14 si 15 ale hotelului in spatii de birouri, a anuntat compania de consultanta Regatta, agentul de inchiriere a spatiilor.
“Zona de amplasarea a cladirii este tinta dezvoltarii unui areal de cladiri office in partea de Sud – Est a Capitalei. Hotelul este structurat pe S + P+ 15 Etaje, iar suprafetele oferite spre inchiriere se afla la etajele 14 si 15 ale imobilului, oferind 395 mp, respectiv 472 mp”, a declarat Dorina Urlet, real estate broker in departamentul Birouri, Regatta.

Hotelul Rin Grand a fost construi anul trecut, fiind cotat la 4 stele si are 42 de sali de conferinte, 1. 436 de camere si 23 de apartamente. Hotelul este amplasat pe soseaua Vitan-Barzesti, langa targul Autovit.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.