Reprezentatii Ramada Plaza Bucharest, unul din hotelurile de patru stele din capitala, se asteapta ca anul viitor gradul de ocupare al hotelului sa creasca la 60 - 65%, cu pana la zece procente mai mult fata de anul 2008.

Ramada Plaza: Criza a determinat clientii sa se orienteze catre hotelurile de patru stele Majorarea va fi sustinuta de migrarea clientilor de la cinci, la patru stele, a declarat specialistul in relatii publice al companiei, Ioana Lucescu.

Potrivit acesteia, gradul de ocupare al hotelurilor de patru stele a inceput sa creasca in detrimentul celor de cinci stele.

"Criza financiara a determinat clientii sa se orienteze catre hotelurile de patru stele, care de cele mai multe ori ofera servicii asemanatoare celor ale hotelurilor de cinci stele, doar ca la preturi mai scazute", a precizat Ioana Lucescu, potrivit NewsIn.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.