Iulius Group a investit peste doua milioane de euro intr-un showroom rezidential de vanzari al ansamblu urbanistic Palas, amplasat in zona centrala a Iasiului, proiect de peste 250 milioane de euro, au anuntat reprezentantii companiei.

Showroom-ul rezidential al ansamblului Palas va fi deschis publicului miercuri, 10 decembrie 2008. Centrul de vanzari, cel mai mare din Moldova, va dispune de o suprafata desfasurata de 1.000 mp pe doua niveluri si va include doua apartamente la scara reala, complet utilate si mobilate de designeri italieni.

La primul nivel al showroom-ului se vor afla birourile consilierilor de vanzari, iar parterul cuprinde loc de joaca pentru copii, spatii expozitionale, receptie, sala de sedinta si cele doua apartamente, unul cu trei camere, de 120 mp, si celalalt cu doua camere, de 80 mp. Locuintele amenajate in marime naturala reprezinta doua din cele 100 de tipuri ce vor fi construite in componenta rezidentiala a ansamblului Palas.

Apartamentele din Rezidential Palas au fost decorate exclusivist, in culori pretioase, in armonie cu denumirea imobilelor.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.