Omul de afaceri George Padure, fost primar al sectorului 1 al Capitalei in perioada 1996-2000, spune ca nu a oprit lucrarile de constructie la proiectul Sigma Residence & Gardens, ci doar a "redus motoarele", pentru ca isi permite o intarziere de trei-patru luni.
Situat in apropierea Lacului Plumbuita din Bucuresti, Sigma Residence & Gardens a fost lansat in luna mai si cuprinde 1.500 de apartamente, peste 20.000 mp spatii comerciale si 14.000 mp spatii verzi si gradini.

"Nu am inghetat acest proiect, lucrarile de constructie avanseaza in continuare. Noi doar am redus motoarele, pentru ca termenul de livrare al primei faze era sfarsitul anului 2009, insa pot sa ma intind pana in aprilie 2010. Este mai sanatos sa avansezi mai lent, decat sa te trezesti la sfarsit ca ai probleme", ne-a explicat George Padure, administratorul societatii SC Sigma Proiect Development SRL.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.