Anul 2009 se anunta dificil pentru piata de real-estate, iar detinatorii celor mai scumpe resedinte din lume incep deja sa simta direct efectele crizei financiare mondiale, scrie Herald Tribune.

Vanzarile proprietatilor de pe Riviera arata ca cei mai bogati oameni din lume continua sa fie interesati de achizitionarea unor proprietati extrem de valoroase, comportament de consum care, corelat cu o componenta puternic emotionala, influenteaza decizia de cumparare.

Aceasta categorie de consumatori este atrasa de unicitatea unei proprietati, de valoarea de opera de arta a acesteia sau, pur si simplu, vor sa tina pasul cu ceilalti miliardari ai lumii in ceea ce priveste posesiile din categoria de lux.

Este dificil ca o resedinta in valoare de 70 milioane euro, de pe Riviera Franceza (St. Jean Cap Ferrat), cu unsprezece dormitoare, fiecare cu vedere catre superbele peisaje din imprejurimi, sa nu apeleze si la partea emotionala a unui cumparator.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.