“Ne-am propus sa dezvoltam proiecte imobiliare ambitioase, atat de tip rezidential, cat si comercial si, pentru acest lucru, avem nevoie de noi oameni implicati, seriosi, cu experienta. In acest sens, vizam completarea echipei existente si atragerea in companie, pe toate nivelele de business, a unor profesionisti competenti, cu minimum 5 ani experienta in domeniul imobiliar, obisnuiti cu termene limita stranse si avand abilitati rafinate de negociere. Domeniile vizate sunt, in principal, arhitectura, constructiile si managementul de proiect, dar nici celelalte zone de business nu vor fi neglijate”, declara Ion Alexandru Tiriac, reprezentantul actionariatului in cadrul Tiriac Imobiliare, intr-un comunicat dat publicitatii.

De curand, Tiriac Imobiliare a incheiat un contract de consultanta cu compania Tecton Consulting, reprezentata de dl. Bjarne Virenfeldt, specialist recunoscut in plan international pentru proiectele finalizate in ultimii 20 de ani.

Contextul economic a fost, de asemenea, luat in seama. "O companie credibila culege in aceasta perioada roadele relatiilor excelente dezvoltate cu partenerii de afaceri" declara in comunicat, Bjarne Virenfeldt, consultantul Tiriac Imobiliare. De aceea, a adaugat Virenfeldt, Tiriac Imobiliare considera ca acesta este momentul prielnic pentru atragerea "unor specialisti dornici sa-si puna amprenta pe succesul unor proiecte imobiliare de anvergura".

Citeste si:

La ora actuala, Tiriac Imobiliare dezvolta mai multe proiecte de tip rezidential, comercial sau mixt, printre care Stejarii – primul club rezidential de lux din Romania, Residenz – cartierul german, showroom-urile TiriacAuto sau mall-urile Civis Center de la Brasov si Timisoara.

Pana in anul 2010, valoarea totala estimata a investitiilor Tiriac Imobiliare este de 900 milioane Euro.

Potrivit Wall-Street, Tiriac Imobiliare este un grup de 21 de companii, prezent pe piata locala din anul 1994 si care face parte din grupul Tiriac Holding. Ca dezvoltator in domeniul imobiliar si al constructiilor, Tiriac Imobiliare a debutat pe piata de profil din Romania odata cu infiintarea Fergus Construct International, prima firma imobiliara a grupului Tiriac Holding.