Plaza Centers a obtinut recent o finantare de 19,9 milioane de euro pentru dezvoltarea proiectului Csiki Plaza Mall din Miercurea Ciuc, singurul mall din zona, pe o raza de 100 de kilometri.
"Obtinerea acestei finantari ne ofera posibilitatea de a continua ceea ce am inceput, mai ales ca suntem prima companie care construieste un centru comercial in acea zona. Valoarea totala a finantarii este de 19,9 milioane euro. Plaza Centers isi va continua in Romania planurile de investitii, in care sunt incluse proiectele Csiki Plaza si Dambovita Center", a declarat Luc Ronsmans, Country Manager Plaza Centers Romania.

Mall-ul va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 14.000 metri patrati, o suprafata totala de 29.000 metri patrati si 600 de locuri de parcare. Potrivit reprezentantilor companiei, la inceputul lunii iulie a fost demarata constructia la extensia cladirii, parterul fiind extins cu 1980 mp, iar subsolul cu 1510 mp.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.