Dezvoltatorii Saphire Residence, Axa Estate Studio anuntat posibilitatea achizitionarii unui apartament cu credit direct de la dezvoltator. 'Clientii sunt receptivi la aceasta modalitate de achizitie intrucat creditele imobiliare se obtin tot mai greu' sustin agentii Axa Estate Studio, intr-un comunicat dat publicitatii de companie.

La inceputul lunii noiembrie, agentii Saphire Residence au anuntat posibilitatea achizionarii unui apartament cu credit direct de la dezvoltator. Mai mult, compania sustine aceasta modalitatea de achizitie prin parcurgerea a 7 pasi care permit clientilor configurarea propriului sistem de rate pe perioada preferata.

'Solutia pe care o propunem este una extrem de facila care da posibilitatea clientilor de a-si configura propriul sistem de rate. Pentru aceasta am pus la dispozitia doritorilor un calculator online prin care clientul isi poate defini avansul pentru apartamentul dorit, perioada de plata si rata lunara. Toate acestea in functie de disponibilitatile financiare de care dispune', declara unul din agentii Axa Estate Studio.

Anca Otobicu, Director Executiv al Axa Estate Studio a adaugat ca 'multi dintre doritori au fost extrem de receptivi la aceasta solutie online. Se simt mai confortabil cand pot lua in calcul toate variantele posibile de cumparare a unui apartament fara sa fie presati de timp si de insistentele unui agent comercial'.

Proiectul pe care Axa Estate l-a propus va fi situat in zona Parcului Herastrau din capitala. Cladirea se compune din 18 apartamente si 2 spatii multifunctionale si garaj pentru 40 autovehicule. Dezvoltatorii de la Axa Grup au cautat 'o solutie moderna prin care clientii sa beneficieze de toate avantajele unei locuinte moderne, confortabile si sigure'.

Odata cu oferirea aposibilitatii de cumparare a unui apartament multi clienti s-au aratat interesati si de investitia intr-un imobil nou-construit pe care sa-l valorifice in timp. 'Am avut si cereri de achizitionare unui numar de 2 sau 3 apartamente. Foarte multi clienti vor sa reduca riscul pierderii fondurilor curente si prefera sa investeasca veniturile suplimentare in locuinte pe care sa le vanda ulterior stabilizarii pietei sau pe care sa le valorifice inchiriindu-le'.

Grupul Axa a fost fondat in 1997 si care in prezent cuprinde 6 firme, printre care si Axa Estate Studio, a caror activitate se desfasoara in domeniile: investitii si dezvoltari de proiecte imobiliare, proiectare si consultanta, constructii si project management, materiale pentru constructii si finisaje, consiliere imobiliara si consiliere financiara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.