Compania de investitii imobiliare Heitman a achizitionat centrul comercial City Center Sofia Shopping Mall din Sofia de la Equest Balkan Properties, intr-una din cele mai importante tranzactii imobiliare din regiune din ultimul trimestru al anului, a anuntat biroul din Bucuresti al Salans.

City Center Sofia cuprinde 100 de magazine si are o suprafata inchiriabila de aproape 23.000 mp, in intregime inchiriati. Mall-ul are un supermarket Picadili si un Cineplex cu sase ecrane.

Tranzactia a fost asistata de firma internatioanla de avocatura Salans, valoarea sa nefiind facuta publica. Partenerul biroului din Bucuresti, Christopher Berlew, a coordonat echipa Salans, din care au mai facut parte Michal Hink si Ben Gray, de la birourile din Praga si Bratislava.

Heitman este o firma de investitii multinationala din sectorul imobiliar, care gestioneaza active de aproximativ 22,4 milioane de dolari. Firma are sediul in Chicago si are birouri in Los Angeles, Minneapolis, Londra, Frankfurt, Luxemburg, Varsovia, Tokyo si Moscova.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.