Compania Neocity Group Romania a alocat aproximativ sase milioane de euro in extinderea paletei de servicii si produse reamenajand astfel etajul doi - Sky Level - al centrului comercial City Park Mall din Constanta, inaugurat in luna mai a acestui an, a anuntat investitorul.

Sky Level a fost inaugurat pe data de 29 august 2008, se intinde pe 2.670 metri patrati si cuprinde 21 de magazine care ofera o gama foarte larga de servicii. Potrivit companiei, 36% din etajul al doilea al City Park Mall - Sky Level - este dedicat magazinelor pentru mame si copii.

"Amenajarea celui de al doilea etaj al mall-ului ofera variate posibilitati de relaxare pentru mamici, precum si un motiv de bucurie pentru copiii care se vor putea juca in timp ce mamele isi fac cumparaturile sau o sedinta de infrumusetare", explica directorul general al City Park Mall, Meir Maor.

Printre magazinele din Sky Level se numara Ardent, Gatta, Reaction, Valentini Bianco, Ipekyol, Twist, Bien Savvy, Original Marines, La Domnul Girafa, Mothercare, Premaman, Crido Kids, Streetline Salon, Perfect Nails, Carturesti, Gelateria Primaver, Real Foto.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.