Real Hypermarket Romania va deschide, in 2009, cinci magazine fata de sapte anuntate initial, din cauza intarzierii inregistrate de dezvoltatorii imobiliari care nu au reusit sa obtina finantare pentru proiectele lor, a declarat directorul general al companiei, Tjeerd Jegen
"Majoritatea dezvoltatorilor imobiliari au dificultati in gasirea de finantari pentru proiectele lor ca urmare a noilor schimbari economice, ceea ce inseamna ca in mod indirect suntem si noi afectati de criza financiara. De aceea putem garanta pentru 2009 doar cinci deschideri noi, fata de sapte anuntate initial, in care vom investi peste 100 milioane de euro", a spus directorul general al companiei, Tjeerd Jegen.

Acesta a adaugat ca reteaua Real va incheia anul 2008 cu 20 de magazine deschise - de la 17, cate are in prezent -, amanand una din deschiderile planificate pentru 2008 ca urmare a intarzierilor aparute la construirea magazinului.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.