Dupa inaugurarea Iulius Mall Suceava, omul de afaceri iesean Iulian Dascalu a ajuns sa detina o retea nationala de mall-uri de 346.000 mp construiti, a anuntat compania.

Mall-ul de la Suceava a fost inaugurat pe 15 noiembrie, dupa o investitie de 60 milioane de euro si ocupa o suprafata construita de 70.000 mp, dintre care 50.000 mp inchiriabili.

"Factorii care ne-audeterminat sa construim acest mall la Suceava au fost potentialul economic al zonei, asezarea geografica si factorii de natura demografica", a declarat Iulian Dascalu (foto), presedintele companiei Iulius Group.

Iulius Mall Suceava detine, pe langa magazine, o zona de foodcourt cu 1.200 de locuri, alcatuita din 12 restaurante, casino, sport pub, spatiu de joaca pentru copii, teren de fotbal in aer liber si patinoar. Ca ancore, mall-ul opereaza cu retaileri precum Auchan, Bricostore, DOMO, Altex si El Lahun.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.