In opinia lui Valentin Ilie, CEO al companie de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania, traim momentul in care ar trebui eliminati urgent din piata toti consultantii care au avut acces la masa discutiilor cu dezvoltatori sau investitori fara sa fie pregatiti a intelege ce se intampla exact in piata.

Cunostintele consultantilor, valoarea lor personala, calitatea raspunsurilor, gradul de implicare in problemele clientilor au fost "afectate" si acestea sunt elemente care vor face diferenta.

“In lipsa unor cunostinte de macro si micro economie si fara a avea in ADN setea de a crea solutii, promovarea oportunitatilor va fi facuta doar de doua – maxim trei persoane din fiecare companie de consultanta. Nu vei mai putea vinde doar pentru ca ai o oferta – corecta sau nu. Va fi nevoie de mai multa munca, mai multa implicare”, a spus oficialul Coldwell Banker.

Cititi mai multe aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.