Compania Iulius Group a investit peste 60 milioane de euro in construirea unui centru comercial la Suceava si se asteapta in primul an de functionare la peste sapte milioane de cumparatori.
IuliusMall Suceava este primul mall regional din nordul Romaniei care si-a deschis portile pentru locuitorii din Suceava, Targu Neamt, Falticeni, Botosani, Campulung Moldovenesc, Gura Humorului, Vatra Dornei, Radauti, Dorohoi si celelalte localitati invecinate.

Reprezentantii Iulius Group mai spun ca Suceava devine astfel cel de-al patrulea oras in care compania a realizat proiecte, dupa Iasi, Timisoara si Cluj. "Iulius Mall Suceava se bucura de avantajul experientei acumulate in cei opt ani de cand suntem prezenti pe piata retailerilor de mari dimensiuni, perioada in care ne-am extins treptat la Timisoara, la Cluj si acum revenim aproape de casa, la Suceava. Estimam ca in primul an de functionare, peste sapte milioane de cumparatori vor veni la IuliusMall Suceava", a declarat presedintele Iulius Group, Iulian Dascalu.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.