O companie multinationala de dezvoltare imobiliara a cumparat un teren de peste un hectar, situat in imediata apropiere a Parcului Tineretului din Bucuresti, platind peste 17 milioane euro, dupa sapte luni de negocieri, a anuntat compania Neoland, reprezentantul cumparatorului.

Tranzactia a fost inceputa in luna februarie a acestui an si a fost finalizata in luna septembrie, potrivit unor surse din piata, care au explicat ca, desi pretul terenului a fost initial de aproximativ 20 milioane de euro, vanzatorul a fost nevoit sa lase din pret, deoarece efectele crizei au ingreunat tranzactiile, iar pretul era cu mult peste valoarea reala a terenului.

In alte conditii economice, un astfel de teren s-ar fi vandut in cel mult trei-patru luni, insa acum dezvoltatori amana cumparaturile, fie pentru ca au deja sufieciente proiecte anuntate, fie pentru ca nu dispun de capital.

Terenul este situat in imediata apropiere a Parcului Tineretului, o zona aflata la cateva minute distanta de Piata Unirii si unde pretul mediu pe metru patrat este de 1.500 de euro.

Mai multe detalii despre destinaia terenului gasiti aici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.