Fashion House Outlet Centre este amplasat in cadrul West Park Militari, pe Autostrada A-1 la kilometrul 13 si va fi deschis de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 21:00, precum si duminica, de la orele 10:00 la 20:00.

Printre chiriasii outlet-ului se numara adidas, Puma, Benetton, Replay, Mango, Stefanel, Levi’s, Samsonite, Kenvelo, BSB, Kiltec, Diverta, ChampionDockers, Fornarina, Timberland Nautica, Quiksilver, Lee Cooper, Ecco, Steilmann, Camel Active, Leonardo, Bigotti, Cavaliere, Alb si Negru, Ipekyol, Benvenuti, Jolidon, si Optiplaza.

Primul centru de tip outlet din Romania

Citeste si:

„Producatorii mondiali de bunuri de marca folosesc magazinele de tip outlet pentru a vinde surplusul de produse purtand marcile lor, care nu s-au epuizat in cadrul ofertelor facute prin magazinele obisnuite de retail din Europa. Aceste produse fac parte, in principal, din colectiile sezoanelor anterioare si au reduceri situate intre 30% si 70%”, se arata in comunicatul dezvoltatorului Liebrecht&Wood.

Centrele de tip outlet se mai diferentiaza de centrele comerciale traditionale prin faptul ca nu exista niciun supermarket sau hypermarket in locatie si prin tipul de chiriasi.