Dezvoltatorul belgian Liebrecht & wooD va deschide primul centru comercial de tip outlet din Romania pe 26 noiembrie, diferentele de preturi fata de centrele comerciale traditionale fiind cuprinse intre 30-70%.

Fashion House Outlet Centre este amplasat in cadrul West Park Militari, pe Autostrada A-1 la kilometrul 13 si va fi deschis de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 21:00, precum si duminica, de la orele 10:00 la 20:00.

Printre chiriasii outlet-ului se numara adidas, Puma, Benetton, Replay, Mango, Stefanel, Levi’s, Samsonite, Kenvelo, BSB, Kiltec, Diverta, ChampionDockers, Fornarina, Timberland Nautica, Quiksilver, Lee Cooper, Ecco, Steilmann, Camel Active, Leonardo, Bigotti, Cavaliere, Alb si Negru, Ipekyol, Benvenuti, Jolidon, si Optiplaza.

Primul centru de tip outlet din Romania

„Producatorii mondiali de bunuri de marca folosesc magazinele de tip outlet pentru a vinde surplusul de produse purtand marcile lor, care nu s-au epuizat in cadrul ofertelor facute prin magazinele obisnuite de retail din Europa. Aceste produse fac parte, in principal, din colectiile sezoanelor anterioare si au reduceri situate intre 30% si 70%”, se arata in comunicatul dezvoltatorului Liebrecht&Wood.

Centrele de tip outlet se mai diferentiaza de centrele comerciale traditionale prin faptul ca nu exista niciun supermarket sau hypermarket in locatie si prin tipul de chiriasi.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.