Anchor Grup, dezvoltatorul centrelor comerciale Plaza Romania si Bucuresti Mall, a inaugurat astazi Shopping MallDova, primul mall din Replublica Moldova, in urma unei investitii de 50 milioane de euro. Situat in Chisinau, noul centru comercial are peste 100 de magazine, insa aproximativ 60 dintre acestea se vor deschide pe 15 noiembrie, data oficiala de deschidere a mall-ului.

Construit in parteneriat cu societatea mixta Leogrant, Shopping MallDova se desfasoara pe patru niveluri si are o suprafata totala construita de 70.000 de metri patrati, respectiv 25.000 de metri patrati suprafata inchiriabila (GLA).

Centru comercial a fost inchiriat in totalitate, procesul incepand in luna martie a acestui an.

“Chiriile sunt cu aproximativ 30% mai mici decat in Bucuresti. Am inceput in luna martie si lucrurile au mers rapid. A fost acelasi proces ca si la inchirierea Bucuresti Mall sau Plaza Romania, nu putem spune ca fost mai dificil”, a declarat, pentru Wall-Street, Radu Tanasescu, directorul de operatiuni al Anchor Group si cel care s-a ocupat in intregime de inchierea Shopping MallDova.

Printre brandurile care isi vor deschide primul lor magazin in Chisinau se numara Debenhams, Rock & Roll Bowling, Diverta, Forever 18, Koton, Lacoste, Pennyblack, Irina Schrotter, Fox,Samsonite, Mothercare, Olsen, Sacoor Brothers, Polo Garage, House of Art, Kenvelo, Otter, Bigotti, Swarovski, BSB, Nara Camicie, Calvin Klein, Pepe Jeans, Little Big si Swatch.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.