Tinerii angajati in administratia publica a judetului Prahova vor primi locuinte de la stat Consiliul Judetean Prahova a decis, luni, construirea, in zonele limitrofe ale municipiului Ploiesti, a peste 500 de locuinte proprietate personala si de serviciu pentru tinerii angajati in administratia publica a judetului, transmite corespondentul NewsIn

Proiectul de Consiliu vizeaza construirea in zonele limitrofe ale municipiului Ploiesti a 327 de apartamente - la Barcanesti si a altor 200 in Paulesti, in blocuri de doua, respectiv patru etaje. Masura a fost luata insa doar pentru tinerii care isi desfasoara activitatea in administratia publica a judetului.

Proiectul de hotarare urmareste, conform expunerii de motive a consilierilor judeteni, cresterea functionalitatii institutiilor administrative prin atragerea de forta de munca bine pregatita. Astfel, functionarilor publici tineri din Consiliul Judetean, din directiile subordonate acestuia si primarii le va fi facilitat accesul la locuinte de serviciu sau locuinte proprietate personala.

Fondurile necesare finantarii planurilor urbanistice zonale, a lucrarilor de infrastructura rutiera si de utilitati, precum si pentru realizarea locuintelor de serviciu vor fi asigurate de bugetul propriu al judetului Prahova incepand cu anul 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.