Shine Residence este promovat prin sloganul "Apartamente de calitate in Estul Bucurestiului", oferind un foarte bun raport calitate pret viitorilor proprietari.

Imobilul de locuinte Shine Residence situat pe Strada Gura Siriului a fost conceput cu un regim de inaltime S+4+4E+Mansarda avand o suprafata total desfasurata de 3.530 mp construiti pe un teren de 979 mp. Constructia este finalizata in proportie de 85% si mai sunt disponibile numai 12 din cele 30 de apartamente ale proiectului. Echipa de vanzari a proiectului estimeaza in urma feedback-ului primit de la clienti ca pana la sfarsitul anului, toate apartamentele vor fi vandute sau rezervate.

Constructorul proiectului este General Lux Service, o companie cu traditie pe piata de profil din Romania, aceasta avand deja in portofoliu mai multe proiecte finalizate: constructia a 10.000 mp (63 unitati) pentru Gigant Construct, 18.000 mp (134 unitati) pentru Invest Imob Construct – proiectul Pallady Residence, imobil S+P+6 (19.000 mp construiti) in Ion Ionescu de la Brad, Parc Industrial DN3 - 1.500 - 2.500 - 5.600 mp. construiti, Complex vile Corbeanca "Laguna Albastra", consolidari si amenajari interioare si exterioare la diferite obiective in Bucuresti si imprejurimi.

Domeniile de activitate in care specialistii firmei General Lux Service activeaza sunt: constructii civile si industriale; productia de usi si ferestre din PVC cu geam termopan; lucrari de tamplarie si dulgherie; sapaturi mecanice, excavare, terasare si compactare pamant; transport agregate minerale, materiale de constructii sau materiale de volum; transport utilaje grele; servicii de inchiriere utilaje de constructii; servicii de proiectare.