Zona Primaverii – Dorobanti este cotata ca fiind una dintre cele mai bune si mai scumpe zone ale Capitalei, preturile de inchiriere pentru casele din zona fiinc cuprins intre intre 4.000 si 1.,000 euro/luna sau intre 2.000 si 6.000 euro/luna in cazul apartamentelor, sustin reprezentantii companiei de consultanta imobiliara Regatta.
Zona beneficiaza de apropierea parcurilor Herastrau, Bordei si Kiseleff, precum si de centrul orasului, aceasta fiind foarte importanta, mai ales pentru expati. Preturile de inchiriere pentru casele din zona se ridica la 4.000 – 10.000 euro/luna, iar in cazul apartamentelor ajunge la 2.000 – 6.000 euro/luna” a declarat Bogdan Barbulescu, real estate broker in cadrul departamentului de inchirieri rezidentiale si relocari al Regatta.

O alta zona cautata pentru inchirieri rezidentiale este parcul Herastrau, unde chiriile variaza intre 2.000 euro si 6.000 euro/ luna pentru apartamente.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.