Chiriasii spatiilor comerciale situate pe celebrul bulevard bucurestean platesc 1.500 de euro anual pentru un metru patrat.
Bulevardul Magheru din Bucures ti ocupa locul 19 intr-un clasament al celor mai scumpe 25 de artere comerciale din Europa - Prime High Streets Europe, intocmit de firma de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle (JLL). Chiria spatiilor comerciale de pe bulevardul bucurestean era estimata la 30 iunie 2008 la 1.500 de euro pe metru patrat pe an. Asta inseamna ca Magheru era mai scump decat cea mai cautata artera din Stockholm - Biblioteksgatan - cu 1.419 euro si din Lisabona - Chiado, cu 1.200 de euro. Artera bucuresteana depaseste si principalele bulevarde din capitalele Finlandei, Poloniei, Estoniei si Lituaniei.

„In ultimele 12 luni, aproape 70% din pietele luate in calcul au inregistrat cresteri ale chiriilor“, apreciaza autorii studiului. Cele mai mari cresteri au fost raportate in Atena, Istanbul si Praga. In Bucuresti, chiriile de pe Magheru au cunoscut o majorare de 13,6%.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.