Israelienii de la Carmel Investments Group (CIG) au inghetat cursul euro la nivelul de 3,5 lei pentru clientii proiectului Green Vista, situat in nordul Bucurestiului, care cuprinde 229 de apartamente.

“Fluctuatiile pietei valuare, devalorizarea sau aprecierea monedei unice europene, sporeste teama clientilor cand vine vorba de achizitia unei locuinte”, au explicat reprezentantii CIG.

Clientii care vor incheia un contract de cumparare in complexul Green Vista in aceasta luna vor beneficia de calcularea pretului la un curs valutar de 3,5 lei, oferta mentinandu-se pe toata durata contractului, pana la livrarea apartamentului.

CIG a anuntat in luna iunie ca va investi 30-35 milioane de euro in proiectul Green Vista, la care se adauga valoarea terenului, de 15 milioane de euro. Mai mult, dezvoltatorul a afirmat ca are in dezvoltare 3.000 de unitati, in care va investi 400 milioane de euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.