Celebrul supermarket "Ficus" de langa Spitalul de Urgenta Floreasca a cazut ieri sub lama buldozerelor Primariei Capitalei, pentru a face loc unei noi cai de acces catre unitatea medicala.
Demolarea a inceput inca de la primele ore ale diminetii, pe baza Dispozitiei nr. 1590/ 2008, data de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. In prealabil, municipalitatea a castigat in instanta anularea contractului de inchiriere incheiat cu firma care detinea magazinul.

"Imobilul demolat era format din parter si etaj, avand o suprafata totala de 400 de metri patrati. Societatea a fost somata inca de vineri sa dezafecteze constructia cu caracter provizoriu, pe locul ramas gol urmand sa fie amenajata intrarea ambulantelor in Spitalul Floreasca", a spus Mihai Stanislav, sef serviciu in cadrul Directiei de Inspectie a municipalitatii.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.