SC Turism Felix va construi in statiunea bihoreana un nou complex de agrement, Felixarium, valoarea totala a investitiei fiind de aproximativ 12 milioane euro, potrivit NewsIn.

"Lucrarile au demarat de cateva luni. Suntem in organizare de santier, urmand ca investitia sa fie gata in semestrul doi din anul 2009", a declarat Florian Lazar, directorul tehnic al SC Turism Felix.

Valoarea proiectului este de 12 milioane de euro. Lucrarile sunt executate de aceeasi firma romano-maghiara, Aquaplus, care a s-a ocupat si de modernizarea Strandului Felix, redeschis publicului vara trecuta. Potrivit lui Florian Serac, directorul general al societatii, complexul va fi unul dintre cele mai moderne din Europa de Est si este menit sa atraga clientii in Baile Felix si in extrasezon.

"Nu stiu cum vor evolua lucrarile. Acestea depind de mai multi factori, printre care starea vremii si evolutia crizei actuale. Intentia noastra este de a-l termina cat mai repede. Va fi functional tot timpul anului si preconizam sa fie un mijloc de atractie pentru turisti, prin noutatile pe care le va oferi", spune Florian Serac.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.