Preturile pentru apartamentele situate in cladirile vechi din Cluj au scazut cu aproximativ 15-20% fata de anul 2007. Mai mult, tranzactiile imobiliare inregistreaza o scadere totala de 20%, iar numarul apartamentelor care se vand in prezent in stadiul de proiect este cu mult mai mic decat anul trecut. Cum s-a ajuns in aceasta situatie in conditiile in care Clujul este unul dintre cele mai dinamice orase din tara?
Dezvoltatorii imobiliari au anuntat la Cluj constructia a peste 25.000 de noi unitati locative in urmatorii cinci ani, iar pana la finele anului investitorii estimeaza finalizarea a 4.000 de locuinte noi.

Cu toate acestea, potrivit unui studiu realizat de agentia imobiliara Edil din Cluj-Napoca, referitor la evolutia pietei imobilare in acest an in comparatie cu 2007, este evident faptul ca activitatea investitionala din Romania si din zona Cluj-Napoca s-a diminuat semnificativ fata de anul trecut.


Despre autor:

Ziarul Financiar

Sursa: Ziarul Financiar


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.