Euro Expert, o companie de transport si logistica din Craiova, a inchiriat 3.500 mp de spatii de birouri si depozitare in prima faza a proiectului Nord Est Logistic Park, dezvoltat de European Future Group si fondul de investitii Immoest, a anuntat compania de consultanta imobiliara Colliers, care a intermediat trazactia.
"Piata industriala locala reprezinta un bun barometru al economiei, fiind mai putin afectata de problemele financiare globale. Din totalul tranzactiilor care au avut loc in prima jumatate a acestui an, 53% au fost au fost contracte de pre-inchiriere. Ne sfatuim clienti sa aleaga acest gen de contracte, pentru a plati mai putin si a avea conditii mai bune, avand in acelasi timp totul pregatit pentru momentul mutarii propriu-zise”, a explicat Marius Stefanescu, consultant in cadrul departamentului Industrial al Colliers.

Nord Est Logistic Park va totaliza 95.000 mp si va fi dezvoltat in patru faze, prima faza, 17.700 mp, fiind deja livrata.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.