Nu conteaza ce suma investesti in amenajarea interiorului, important e sa cheltui banii intr-un mod inteligent. Imaginatia este aliatul cel mai de pret atunci cand vine vorba de decorarea casei. Inspira-te din urmatoarele idei pentru a putea profita cat mai mult de bugetul de care dispui.

Pretul e important

In domeniul amenajarilor interioare satisfactia nu provine din facturile colosale ci din solutii ingenioase pe care putem sa ni le permitem. Prin putina imaginatie vei putea realiza un interior cu stil, chiar si cu un buget limitat.

Sa recunoastem, putini beneficiaza de sume impresionante pentru amenajarea locuintei. Fraza “banii nu sunt o problema” este una la care majoritatea doar viseaza.

Sfaturi:

Foloseste materialele ieftine din belsug iar pe cele scumpe, cu chibzuinta. Alege huse pentru mobilier si draperii realizate din materiale nu foarte pretentioase si pastreaza textilele bogate pentru pernele decorative si pentru alte detalii.

Daca vei zugravi singur vei putea economisi bani pentru achizitionarea mobilierului si elementelor de decor.

Profita cat poti de mult de lucrurile de care dispui deja si mai apoi, umple golurile.

Mai multe sfaturi si sugestii gasiti aici.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.