Compania Asset Management, cu capital american, si-a regandit proiectul Casa Nova Residence din Corbeanca si a redus investitia de la 300 milioane de euro la 100 milioane de euro, ca urmare a "exploziei" preturilor terenurilor in zona.
"Planul initial era de extindere a terenului de 50 hectare pana la 100 de hectare, insa dezvoltatorul nu a reusit sa duca acest plan pana la capat pentru ca preturile terenurilor in zona au explodat in aceasta perioada. Proprietarii care au aflat de intentia dezvoltatorului de a se extinde au marit nejustificat pretul", au declarat reprezentantii firmei imobiliare Eurometropola, promotorul proiectului.

Potrivit acestora, lucrarile complexului au fost deja demarate, iar prima faza a proiectului, respectiv 88 de case individuale cu structura P, P+1 si P+1+M si suprafete construite cuprinse intre 150 si 400 mp, a fost vanduta integral inca din aceasta vara, iar noii proprietari se vor putea muta incepand cu vara anului 2009.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.