Dupa ce in urma cu doua saptamani, compania de consultanta imobiliara CB Richard Ellis (CBRE) a anuntat ca va concedia o parte din angajati, nefacand public numarul exact, un alt jucator din piata, Cushman & Wakefield, a confirmat ca va concedia 200 de angajati din Statele Unite.

Cu 15.000 de angajati la nivel global, dintre care 6.500 in Statele Unite, compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca va disponibiliza aproximativ 200 de angajati din Statele Unite, ca urmare a “conditiilor economice nefavorabile”, scrie presa internationala.

Pentru a tine pasul cu schimbarile economice, vom implementa o serie de masuri cu scopul de a reduce cheltuielile, inclusiv o restructurare a companiei, ceea ce va implica un numar scazut de concedieri”, au anuntat recent intr-o declaratie oficiala reprezentantii Cushman & Wakefield.

Anuntul concedierilor in cadrul Cushman & Wakefield vine la doua saptamani dupa ce CB Richard Ellis a anuntat, de asemenea, ca urmeaza o restucturare a companiei si o parte din angajati isi vor pierde locuri de munca.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.