Folosirea culorilor vii si intense este o metoda clasica pentru inviorarea unei camere. Insa, utilizarea lor inadecvata poate cauza o serie de probleme, mai ales atunci cand sunt combinate in mod gresit. Inspira-te din urmatoarele idei, cu scopul de a obtine un interior colorat, demn de invidiat de toti musafirii tai.

Culorile puternice sunt de cele mai multe ori folosite cu rol de accentuare, iar aceasta metoda este cea mai sigura si cea mai potrivita pentru inceput. De obicei, intr-o incapere monocromatica sau decorata in culori neutre nu exista nici un element ce iese in evidenta. Acest lucru poate fi corectat prin includerea unor accente de culoare, ele oferind viata si o nota de interes incaperii.

Nu-ti fie teama de culori indraznete, deoarece daca te vei limita doar la accente, acestea vor fi prezente in cantitati reduse. Astfel, cele mai eficiente accente de culoare sunt cele vii, precum roz intens, verde smarald sau albastru safir. Tonurile pastelate nu sunt recomandate in astfel de situatii.
Mai multe sfaturi pentru amenajarea locuintei gasiti aici.