Atunci cand folosim culori pentru amenajarea interiorului este important sa fim precauti in ceea ce priveste combinarea lor, pentru a putea realiza ambientul mult dorit.

Folosirea culorilor vii si intense este o metoda clasica pentru inviorarea unei camere. Insa, utilizarea lor inadecvata poate cauza o serie de probleme, mai ales atunci cand sunt combinate in mod gresit. Inspira-te din urmatoarele idei, cu scopul de a obtine un interior colorat, demn de invidiat de toti musafirii tai.

Culorile puternice sunt de cele mai multe ori folosite cu rol de accentuare, iar aceasta metoda este cea mai sigura si cea mai potrivita pentru inceput. De obicei, intr-o incapere monocromatica sau decorata in culori neutre nu exista nici un element ce iese in evidenta. Acest lucru poate fi corectat prin includerea unor accente de culoare, ele oferind viata si o nota de interes incaperii.

Nu-ti fie teama de culori indraznete, deoarece daca te vei limita doar la accente, acestea vor fi prezente in cantitati reduse. Astfel, cele mai eficiente accente de culoare sunt cele vii, precum roz intens, verde smarald sau albastru safir. Tonurile pastelate nu sunt recomandate in astfel de situatii.
Mai multe sfaturi pentru amenajarea locuintei gasiti aici.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.