Luna septembrie a adus sperante dezvoltatorilor imobiliari intrucat nu¬marul tranzactiilor a crescut. „Fata de lunile trecute, cand numarul tranzactiilor imobiliare cu apartamente era foarte scazut, in aceasta perioada numarul locuintelor vandute a crescut cu aproximativ 20-30%“, ne-a spus Leonard Ceausu, director de vanzari pentru zona Titan al firmei Adama. Fata de aceeasi pe¬rioada a anului trecut, lucrurile nu mai stau asa de bine.

„Comparativ cu perioada similara a anului trecut, vanzarile de apartamente sunt mai mici cu aproximativ 25-30%“, a precizat Leonard Ceausu, adaugand ca la baza acestor scaderi stau mai multi factori. Nu in toata piata imobiliara se inre¬gistreaza acelasi procent de micsora¬re a numarului de tranzactii.

„Fata de anul trecut, vanzarile sunt mai mici cu aproximativ 15%“, ne-a spus Catalin Radu, reprezentantul departamentului comercial din cadrul companiei Hercesa. Vivenda este ansamblul rezidential construit de Hercesa si este compus din nu mai putin de 570 de apartamente.