Abia te-ai mutat, iar noul apartament nu este tocmai “Acasa”? Inspira-te din urmatoarele zece sfaturi atunci cand te apuci de reamenajare.

1. Zugraveste! Ideal este sa alegi o culoare interesanta care sa iti ofere momente de bucurie si relaxare ori de cate ori pasesti in camera. Tonurile neutre sunt foarte potrivite, deoarece acestea iti vor permite sa folosesti mai multe culori pentru elementele care vor umple spatiul, precum mobilierul, accesoriile si decoratiunile interioare.

2. Inainte sa te apuci de decorare, mai intai trebuie sa organizezi spatiul interior. Si inainte de organizare trebuie sa renunti la lucrurile inutile si invechite. Analizeaza toate lucrurile din casa ta – imbracamintea, cartile, dosarele, obiectele din bucatarie, etc – si separa lucrurile pe care le iubesti de cele de care chiar nu mai ai nevoie. Cele din ultima categorie poti sa le donezi sau chiar sa le arunci.

3. Alege mobilier pe masura. Locuinta este noua si probabil ca va avea nevoie de mobilier. Inainte de a achizitiona noile piese, masoara spatiul de care dispui, pentru a evita o imagine ingramadita in cadrul locuintei tale.

Mai multe detalii despre cum sa va amenajati locuinta gasiti aici.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.