Dezvoltatorul austriac Eyemaxx Real Estate isi pastreaza planurile de a dezvolta zece centre logistice in Romania, in care va investi 500 de milioane de euro, argumentand ca actuala criza financiara internationala nu ii poate afecta afacerile din piata locala.

'Pastram planurile de investitii in Romania, indiferent de efectele crizei '

Intrat pe piata romaneasca in anul 2006, Eyemaxx a anuntat ca va dezvolta, in parteneriat cu fondul austriac de investitii Immoeast, zece centre logistice pana in anul 2011 si un mall, ce va fi finalizat in 2010.

“Actuala criza internationala nu ar putea afecta proiectele pe care le dezvoltam in Romania din doua motive: in primul rand, pentru ca noi am obtinut deja finantare si nu mai negociem cu bancile, iar in al doilea rand, pentru ca ne concentram pe piata logistica si reprezinta un sector in plina dezvoltare”, a declarat Johannes Rudnay, Managing Director al Eyemaxx Real Estate.

Rudnay a afirmat ca este firesc ca toti dezvoltatorii sa fie afectati intr-o anumita masura de criza financiara internationala, insa este foarte importanta experienta acestora, credibilitatea pe care o prezinta in fata bancilor si sectorul pe care mizeaza.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.