Mobilarea si decorarea unei case poate fi destul de dificila. De la planificarea distributiei celor mai importante elemente, alegerea culorilor si stilului, pana la achizitionarea decoratiunilor interioare, amenajarea unei locuinte constituie un proces obositor, care ar trebui sa fie de fapt unul extrem de placut.

Pentru o ambientare cu succes iti oferim cinci dintre cele mai importante sfaturi de decorare.

1.Dimensiuni

Un lucru care iti va da cu siguranta batai de cap este momentul in care doresti sa incluzi o noua piesa de mobilier in camera proaspat renovata si constati ca nici macar nu incape pe usa. Pentru a evita posibile probleme, masoara dimensiunile incaperii, ale acceselor (precum usa de intrare sau fereastra) si nu in ultimul rand, masoara piesa de mobilier inainte de a o achizitiona.

2.Cunoaste-ti limitele

Daca amplasarea mobilierului in casa ta implica ridicarea unor greutati mari, gandeste-te daca vei fi in stare sa duci aceasta sarcina la bun sfarsit.

Restul sfaturilor le gasiti aici.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.