Potentialii cumparatori de apartamente, case si vile sunt pusi adeseori in fata unor oferte imobiliare invalide, gresite sau expirate, arata o analiza de monitorizare a anunturilor imobiliare publicate in diverse medii si realizata de portalul imobiliare.ro in perioada august-septembrie 2008.
"Problemele cele mai des intalnite tin de exprimarea eronata a pretului de vanzare, de neglijarea suprafetei, dar si de expirarea ofertelor publicate. Publicarea unor astfel de anunturi imobiliare are un efect negativ direct asupra gradului de incredere al potentialilor clienti si implicit asupra tranzactiilor", a declarat Adrian Erimescu, managerul general al portalului.

Potrivit reprezentantilor companiei monitorizarea anunturilor imobiliare a fost realizata in portaluri de anunturi generale sau imobiliare dar si in ziare de mica publicitate. Astfel, au fost analizate, prin sondaj, anunturi din toate categoriile segmentului imobiliar rezidential: apartamente, case si vile, terenuri, iar criteriile luate in considerare au fost alaturi de valabilitatea ofertelor, pretul ofertelor si suprafata proprietatilor.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.