Nogabella Group va investi peste 15 milioane de euro intr-un ansamblu rezidential in zona Baneasa - Iancu Nicolae din Bucuresti, finalizarea proiectului fiind estimata la inceputul anului 2010, a anuntat DTZ Echinox, promoterul proiectului.

Ansamblul Swiss Residence va fi dezvoltat pe un teren cu o suprafata de 3.000 mp si va fi predat in trei faze, aferente celor trei imobile. Valoarea totala a proiectului va depasi 15 milioane de euro, potrivit reprezentantilor companiei.

Swiss Residence va cuprinde trei blocuri a cate cinci etaje fiecare, totalizand 45 de apartamente de urmatoarele tipuri: doua dormitoare, trei dormitoare si penthouse-uri. Parcarea subterana va include 61 de locuri, iar accesul se face prin intermediul unor usi automate actionate prin telecomanda. Suprafata apartamentelor si a penthouse-urilor este cuprinsa intre 129 mp si 299 mp.

Nogabella Group a fost fondata in Elvetia si are ca obiect de activitate domeniile imobiliar si financiar avand la baza principiile si valorile elvetiene si germane. Compania activeaza cu precadere pe segmentul rezidential de lux. Grupul si-a inceput activitatea in Frankfurt si Dusseldorf in 2006 si si-a continuat dezvoltarea, extinzandu-se pe segmentul imobiliar in Elvetia si Germania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.