Un om de afaceri turc intentioneaza sa investeasca in amenajarea unui parc industrial pe o suprafata de 50 de hectare in orasul covasnean Baraolt, valoarea investitiei fiind estimata la aproximativ 150 de milioane de euro, anunta NewsIn.
Primarul orasului Baraolt, Nagy Istvan, a declarat ca pentru a vedea cum functioneaza un asemenea parc si cum arata acesta, o delegatie formata din 17 persoane - primar, consilieri locali, reprezentanti ai Prefecturii, Agentiei de Protectie a Mediului, Politiei locale, directorul minei din zona si un ziarist - se va deplasa, in perioada 10 – 12 octombrie la Istanbul pentru a vizita un parc industrial.

Parcul industrial din Baraolt ar urma sa se construiasca pe o suprafata de 50 de hectare, din care 10 hectare se afla in proprietatea orasului, iar restul urmeaza a fi primit inapoi de la stat, dupa finalizarea lucrarilor de la mina Racos.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.