La finele anului viitor va fi inaugurat cel mai mare mall din Bucuresti si din tara si odata cu el cele mai inedite spatii de distractie dintr-un centru comercial.
Fantani arteziene, patinoar, panouri de catarare si un munte in miniatura. Acestea sunt doar cateva dintre ofertele in materie de entertainment pe care dezvoltatorul israelian, AFI Europe, le propune pentru cel mai mare mall din Romania, AFI Cotroceni Park. De asemenea, noul centru comercial va gazdui primul cinematograf 3D IMAX din tara, la care se adauga alte 20 de sali de cinema precum si un cazino electronic. Este vorba de 4.000 de metri patrati de distractie, numai pentru aceasta zona investitiile companiei cifrandu-se la aproximativ trei milioane de euro. Per total, proiectul AFI Cotroceni Park, care include, in aceasta faza, si cinci cladiri de birouri, presupune o investitie de aproximativ 300 de milioane de euro si o suprafata inchiriabila de 76.000 de metri patrati.

In ceea ce priveste zona de shopping, Cotroceni Park va include 215 magazine, 80% din spatiu fiind deja inchiriat. Astfel, printre brandurile care vor fi prezente in noul mall se numara Mango, Mark&Spencer, Hondos, SMYK, Reserved, Benetton, Intersport, Humanic, Koton si Springfield. Totodata, mall-ul va gazdui si Peek&Clopenburg, intrat anul acesta pe piata autohtona, in Baneasa Shopping City. Totodata, in cadrul mall-ului va exista si un hipermarket real.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.