Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe intentioneaza sa construiasca un hotel de cinci stele in cadrul proiectului "Cotroceni Park" din Capitala in urma unei investitii de 25 milioane de euro, a declarat Tal Roma, business development manager in cadrul AFI Europe Romania.
"Vom incerca sa aducem un brand hotelier de cinci stele care nu se afla inca in Romania. Noi vom construi hotelul si cel mai probabil compania cu care vom incheia acest parteneriat va inchiria cladirea. Dupa estimarile noastre investitia se va ridica la 25 milioane de euro", a mai spus Tal Roma.

Acesta a adaugat ca in afara hotelului, AFI Europe va mai construi si patru cladiri de birouri, ce vor fi situate tot in cadrul complexului Cotroceni Park. "Constructia cladirilor de birouri va fi demarata odata cu obtinerea autorizatiilor, insa nu putem da o data exacta", au adaugat reprezentantii companiei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.