Opus Land Development, parte a grupului de companii din domeniul constructiilor Buyukhanli Group, a investit pana in prezent 80 de milioane euro in proiectul Cosmopolis, 20% reprezentand suma alocata pentru infrastructura primelor doua faze
Potrivit Opus Land Development, 36 de blocuri construite si opt vile in care se afla 565 de apartamente urmeaza a fi livrate in avans, incepand cu luna decembrie a acestui an, desi termenul de dare in folosinta initial era luna septembrie 2009. Pentru a doua faza, termenul de predare anuntat a fost luna martie 2010, dar aceasta va incepe cu luna decembrie a anului 2009.

"De la lansare si pana in luna iunie a acestui an, media vanzarilor a fost de 100 apartamente/luna, iar pe perioada de vacanta intre 35 si 60 de apartamente lunar. In paralel, am oferit un total de 1.250 de locuri de munca pentru constructia Cosmopolis. Pentru lunile ce urmeaza sunt planificate investitii in canalizare, statie de epurare biologica, drumuri, electricitate, gaz, telecomunicatii, fibra optica, cablu – toate acestea putand fi accesibile pana la sfarsitul acestui an. Sunt programate a fi cheltuite noua milioane euro in urmatoarele doua luni", a declarat managerul general al Opus Land Development, Murat Kavurga.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.